Menu Premium

Netflix maakt mogelijk een Legend of Zelda serie

Karen Koch 06/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Games zijn enorm populair. Ze spreken grote massa’s mensen aan van elke leeftijd en elk geslacht. Veel van deze mensen kijken ook graag een serie of filmpje op z’n tijd. Nu wil Netflix deze twee hobby’s met elkaar verenigen: Netflix maakt mogelijk een Legend of Zelda serie, want waarom niet?

Even de zaken op orde stellen, Netflix maakt dus mogelijk een serie over deze geliefde games. Sleutelwoord: mogelijk. Het is nog niet bevestigd, maar het zou zeker een leuke uitdaging zijn voor zowel Netflix als Nintendo. De bron die dit gerucht naar buiten bracht heeft gezegd dat de serie zou “lijken op Game of Thrones, maar dan voor families”. Lekker veel fantasy, maar met minder bloed en hoofdpijn opwekkende subplots, of bedoelen ze toch wat anders?

Helaas is het bestaan van deze serie alles behalve zeker. Op het moment zouden de mensen van dit project druk op zoek zijn naar schrijvers, maar er bestaat ook nog altijd een kans dat Netflix óf Nintendo het project toch maar laat vallen. Wij hopen natuurlijk dat dit niet gebeurt. Als Netflix daadwerkelijk een Legend of Zelda show gaat produceren, wat verwacht jij er dan van?

Bron: Polygon

Netflix maakt mogelijk een Legend of Zelda serie

Netflix maakt mogelijk een Legend of Zelda serie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch