Menu Premium

Netflix krijgt The Witcher series

Rens van Nerum 18/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Groot nieuws! Er komt weer een wrede serie richting Netflix en niet zomaar een! The Witcher krijgt namelijk een eigen serie op het bekende kanaal en dat is natuurlijk iets waar velen van ons op hebben gehoopt!

The Witcher is een serie games waar de meeste van ons wel bekend mee zijn. De laatste installment The Witcher 3: The Wild Hunt is toch wel één van die games die wereldwijd bij gamers op het netvlies staat gebrand. De serie is dus inmiddels zo populair geworden dat een serie in de lore van de games onderweg is. Het verhaal zal dus ook gebaseerd zijn op de boeken van Andrzej Sapkowski, het brein achter de lore van Geralt of Rivia en zijn fenomenale avonturen. Hij heeft al 8 novels geschreven over de wereld van The Witcher.

Er is verder nog niet veel bekend over wie er in de serie zal gaan spelen, wel weten we dat Andrzej zelf zich gaat bemoeien met de serie samen met Sean Daniel en Jason Brown als uitvoerend producenten. Welke acteur als Geralt gaat shinen (als deze erin voorkomt, wat we stiekem allemaal hopen natuurlijk!) weten we dus nog niet en laat nog even op zich wachten. Mocht je in het zeldzame geval nog niet weten wat The Witcher nou precies is, check dan hier onze review! Ga jij deze serie platkijken wanneer deze er is? Of zap je vrolijk verder? Drop het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch