Menu Premium

NES Remix 2 verschijnt op 25 april

Karim Shehata 14/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar december kwam Nintendo met NES Remix. Het concept van NES Remix was om oude NES-games te pakken en deze door elkaar heen te husselen, met de toevoeging van enkele uitdagingen. De kritiek op de eerste NES Remix was echter het gebrek aan games, waardoor het plezier er volgens veel gamers al gauw uit was. Nintendo laat het daar niet bij zitten, want er komt een tweede deel. Daarnaast weten we ook meteen wanneer we ermee aan de slag kunnen, want NES Remix 2 verschijnt op 25 april.

Dit heeft Nintendo zojuist bekendgemaakt in de Nintendo Direct-uitzending van februari. In NES Remix 2 kunnen we nog gekkere mash-ups verwachten tussen bepaalde games, want onder meer Dr. Mario, Punch Out!! en de Japanse en Europese versies van Super Mario Bros. 2 zitten in deze game. Daarnaast zit er ook nog een volledige game in, want je krijgt bij NES Remix 2 ook te maken met Super Luigi Bros. Dit is de allereerste Super Mario-game, maar dan precies andersom. Je loopt dus niet naar rechts, maar je laat het al bange broertje van Mario naar links lopen in deze game. Wel kun je gebruik maken van de langere sprongen van Luigi, waardoor je dus andere sprongen kunt uitproberen in deze omgekeerde versie van Super Mario Bros.

Nintendo lijkt in ieder geval naar de kritiek te hebben geluisterd op de eerste NES Remix, want het tweede deel lijkt interessantere games te bevatten en misschien nog wel belangrijker: meer content. Op 25 april komen we erachter of dit ook daadwerkelijk zo is.

NES Remix 2 verschijnt op 25 april

NES Remix 2 verschijnt op 25 april

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch