Menu Premium
Loading...

Need for Speed Rivals Ultimate Cars Speed and Rivalry Trailer

Gamekings Redactie 29/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Need for Speed is één van die series die niet uit het landschap der gaming weg te denken is. Negentien jaar geleden kwam het eerste deel uit op de onder andere de PlayStation en Sega Saturn, en jaren na dato is de rek er nog steeds niet uit. Ook op de volgende generatie consoles krijgen we een NFS-titel, in de vorm van Need for Speed Rivals. Vandaag is het tijd voor verse beelden, ofwel de Need for Speed Rivals Ultimate Cars Speed and Rivalry Trailer.

In de Need for Speed-games gaat het allemaal niet om realisme. Uiteraard moeten de auto’s wel een beetje aanvoelen als hun echte varianten, maar spektakel en snelheid is waar het om draait. Zo ook in Need for Speed Rivals, waarin je als vanouds de meest exotische dikke bakken kunt rijden. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je een echte politieagent te wanen en alle snelheidsduivels van de weg te rijden. De strijd tussen de wet en het plezier van rijden in snelle auto’s komt sterk naar voren in de game en daarom dus ook in deze Need for Speed Rivals Trailer. Als een waar kat-en-muisspel zijn de twee partijen er beide van overtuigd dat ze de baas van de straten zijn.

Het is nog eventjes wachten, maar Need for Speed Rivals ligt al bijna in de winkels. Op 19 november kan er naar de winkels gerend worden voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC-versies van de game. De PlayStation 4-versie is op 29 november beschikbaar, net zoals de console zelf, en de Xbox One-versie laat hier (zoals bekend) op zich wachten tot 2014.

Need for Speed Rivals Ultimate Cars Speed and Rivalry Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch