Menu Premium
Loading...

Need for Speed Rivals Teaser Trailer

Karim Shehata 23/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat is een jaar zonder een nieuwe Need for Speed moet EA gedacht hebben. Daarom hebben ze maar gewoon een nieuwe Need for Speed aangekondigd. Na Need for Speed: Most Wanted van vorig jaar heeft Electronic Arts haar gloednieuwe studio Ghost Games aan het werk gezet voor een nieuwe straatracer. Dit gaat in samenwerking met Criterion Games, die misschien naast enkele Need for Speed games, toch nog beter bekend als het brein achter de Burnout franchise. Eind dit jaar komt er dus een nieuwe arcade racer zoals je kunt zien in de Need for Speed Rivals teaser trailer.

De nieuwe Need for Speed Rivals gaat verschijnen op de huidige generatie platformen en de next-gen consoles, concreter gezegd de Xbox One en de PlayStation 4. De game maakt gebruik van de Frostbite 3 Engine, iets wat goed nieuws lijkt te zijn met de gameplaybeelden van Battlefield 4 in ons achterhoofd. In Need for Speed Rivals staan de straatracers en de politie lijnrecht tegenover elkaar, want je kunt in deze nieuwe racer van EA kiezen of je bonnen gaat uitdelen of juist probeert uit handen van de politie te blijven. Klinkt erg interessant.

Wel lijkt het tegenwoordig ‘trendy’ om de lijn tussen de single- en multiplayer te laten vervagen, want in navolging van bijvoorbeeld Ubisoft’s Watch Dogs gaat ook deze game dit doen. EA noemt dit ‘AllDrive’, waarmee je snel ‘switched’ tussen single- en multiplayer. Wat dit voor gameplay gaat opleveren, zien we zoals gezegd in november.

Speciaal voor de autoliefhebber keert de Ferrari terug na zeven jaar afwezig te zijn geweest in de Need for Speed franchise. Deze Ferrari, maar natuurlijk ook de bekende andere auto’s in deze game, kun je straks helemaal pimpen naar hoe jij dat wilt. Een nieuw likje verf, een spoiler of een nieuwe dikker motor, het is mogelijk in de nog maar net aangekondigde Need for Speed Rivals.

Met de next-generation Need for Speed Autolog kan je volgens EA nu nog dieper ingaan op de statistieken van jou en je vrienden. Deze stats kun je dan delen met je vrienden, maar ook met je rivalen. Je vrienden worden op 19 november van je rivalen gescheiden, als de game dan verschijnt voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Wanneer de game uitkomt op de next-gen is nog niet bekend, aangezien het nog niet bekend is wanneer de twee platformen het levenslicht zullen zien.

Need for Speed Rivals Teaser Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch