Menu Premium
Loading...

Need for Speed Rivals Launch Trailer

Karim Shehata 14/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een drukke tijd in de gamewereld. Niet alleen staan de wereldwijde releases van de Xbox One en de PlayStation 4 voor de deur, maar ook komen er nog een paar top games aan. Zo kunnen we binnenkort aan de slag met onder meer Killzone Shadow Fall en de next-gen-versies van Battlefield 4 en Call of Duty: Ghosts, maar ook met Need for Speed Rivals. Om de laatstgenoemde titel wat kracht bij te zetten, komt EA met de Need for Speed Rivals Launch Trailer.

De game verschijnt namelijk morgen al voor de PlayStation 4 en is dus in de Verenigde Staten een launchtitel voor Sony’s next-gen console. Door dit gegeven zal Need for Speed Rivals ook meteen de enige racegame zijn die voorlopig verschijnt op de PlayStation 4, waardoor de game eigenlijk geen enkele concurrentie kent. Dit was voor ontwikkelaar Ghost Games echter geen reden om helemaal niets nieuws te doen met de franchise. Hoewel het al vaker voorkwam in de Need for Speed-serie dat je kon gaan en staan waar je wilde met je dikke auto, is vooral het online-component van de game op de schop gegaan in vergelijking met de eerdere titels in de franchise. Je bent namelijk voordat je het door hebt met of juist tegen je vrienden aan het spelen in Need for Speed Rivals. Deze functionaliteit gaat door het leven onder de naam ‘AllDrive’.

Daarnaast zit er volgens EA een “indrukwekkend weersysteem” in de game, waardoor het er waarschijnlijk vooral op de PlayStation 4 en de Xbox One oogstrelend uit moet komen te zien. Of het allemaal echt zo oogstrelend is, weten we snel genoeg, want Need for Speed Rivals verschijnt op 19 november voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC. De gelukkige bezitters van een PlayStation 4 in de Verenigde Staten kunnen, opmerkelijk genoeg, vanaf morgen al aan de slag met de game. In Nederland verschijnt de next-gen versie van Need for Speed Rivals op 29 november, alsmede de PlayStation 4. Wanneer je voor de Xbox One-versie wilt gaan, zul je moeten wachten totdat de next-gen console van Microsoft überhaupt verschijnt in ons ‘koude kikkerlandje’. Voorlopig moeten we het echter sowieso nog doen met de Need for Speed Rivals Launch Trailer.

Need for Speed Rivals Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch