Menu Premium
Loading...

Need for Speed: Rivals Gamescom 2013 Undercover Cop Reveal

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is ieder jaar tijd voor een nieuwe Need for Speed als het aan EA ligt. Vorig jaar kregen we het redelijk goed ontvangen Most Wanted in de schoot geworpen, terwijl we in november aanstaande aan de slag kunnen gaan met Need for Speed: Rivals. Deze Need for Speed, die wordt ontwikkeld door Ghost Games (voormalig EA Gothenburg), gaat de grens tussen de online- en offline-modi compleet vervagen. Ook kunnen we spelen als een politieagent, zoals te zien is in de Need for Speed: Rivals Gamescom 2013 Undercover Cop Reveal Trailer.

De trailer, die je natuurlijk hierboven kunt bekijken, wordt vooral erg spectaculair en filmisch gebracht. De peperdure auto’s vliegen in het rond, terwijl de politie enkele straatracers probeert op te pakken. Uiteindelijk moet de Undercover Cop uitkomst bieden en omdat hij als een undercover cop door het leven gaat, rijdt ook hij in een auto die ongetwijfeld duizenden, zo niet miljoenen euro’s waard is.

Of de game net zo spectaculair wordt als de Need for Speed: Rivals Gamescom 2013 Undercover Cop Reveal Trailer valt natuurlijk nog maar te bezien. De straatrace-game verschijnt op 19 november voor de Xbox 360 en de PlayStation 3, terwijl een release voor de Xbox One en PlayStation 4 ook nog in 2013 plaats moet gaan vinden. Daarnaast verschijnt de game ook gewoon op de PC.

Need for Speed: Rivals Gamescom 2013 Undercover Cop Reveal

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch