Menu Premium
Loading...

Need For Speed: Rivals E3 2013 Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 14/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste gameplaybeelden van Need For Speed: Rivals zijn getoond op de E3 2013. Het zijn niet zomaar gameplaybeelden, het zijn drie trailers in één die alle drie op elkaar aansluiten.  De keuze is aan jou, wil je de politie ontwijken in een dikke Ferrari of zit je liever achter die Ferarri aan om hem neer te halen. Check in deze Need For Speed: Rivals E3 2013 Gameplay trailer wat jij kunt doen zodra de game uit komt.

De eerste beelden van Need For Speed: Rivals tonen al veel opties. Hoe de races eruit zien, hoe het voelt om achtervolgd te worden en hoe jij straks zelf de achtervolging in kan zetten. Naast een razendsnelle race, waarin je het opneemt tegen de zwaarste tegenstanders, wordt de politie ook nog eens ingeschakeld. Niet alleen in de dikste politieauto’s die je ooit zult zien, rijden ze achter je aan. Ook zullen zij gebruik maken van helikopters en andere hulpmiddelen om jou en je tegenstanders neer te halen. Daarnaast kun je ook nog eens zelf voelen hoe het is om achter deze illegale straatracers aan te rijden met loeiende sirenes als je ervoor kiest zelf de achtervolging in te zetten.

Wat gaat het worden? Word jij de agent die de dikste auto’s neerhaalt in Need For Speed: Rivals. Of ga jij liever de strijd aan tegen deze agenten en probeer je ze er allemaal uit te rijden? Op 19 november verschijnt de game en kun je kiezen hoe jij rijdt, waar en tegen wie. Hoe dit alles eruit komt te zien, kun je checken in de Need For Speed: Rivals E3 2013 Gameplay Trailer.

Need For Speed: Rivals E3 2013 Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch