Menu Premium
Loading...

Need For Speed: Rivals Cops vs Racers E3 2013 Trailer

Gamekings Redactie 14/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 persconferentie van Electronic Arts werden de eerste beelden geshowt van de nieuwe game binnen uit de Need for Speed-serie. Need for Speed: Rivals is alweer de twintigste game van de franchise. Kan EA de game na negentien eerdere successen nog steeds innovatief houden? Vanaf 19 november kan iedereen los met Need For Speed: Rivals. Check nu alvast de Need For Speed: Rivals Cops vs Racers E3 2013 Trailer.

In deze trailer van Need For Speed: Rivals maakt de politie aan jou duidelijk dat zij de baas zijn. Zij hebben de dikste auto’s, rijden het snelst en hebben de meeste macht. Zij zijn het einde van jouw vrijheid en halen je onderuit, koste wat het kost, zeggen ze.

Er wordt echter hard tegenin gegaan door het personage waarmee jij speelt in de nieuwe game. Volgens hem is de politie simpelweg jaloers op jou en bang om jouw leven te leven. Alle bedreigingen doen je niks en jij zal simpelweg beroemd worden dankzij de epische achtervolgingen, zeg je.

Hoe het uiteindelijk zal gaan lopen ligt aan jou en de wijze waarop jij Need For Speed: Rivals gaat spelen. Ga jij in de nieuwe game, net als in de trailer, de strijd aan met de politie? Maak je liever je vrienden tot jouw rivalen of speel je online om de wereld tot jouw rivaal te maken? Het is aan jou, check in de Need For Speed: Rivals Cops vs Racers E3 2013 Trailer hoe je dit straks kunt doen wanneer de game verschijnt.

Need For Speed: Rivals Cops vs Racers E3 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch