Menu Premium
Loading...

Need For Speed Most Wanted Launch Trailer

Gamekings Redactie 26/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Need For Speed Most Wanted komt eraan en het komt hard met een banger van een nieuwe trailer. Nou ken je natuurlijk Most Wanted al van de Xbox en de PlayStation 2, maar het is terug en het belooft een hele nieuwe ervaring te worden waarbij de splinters van je bumper af spatten. Bekijk het zelf in de Need For Speed Most Wanted Launch Trailer

Most Wanted is natuurlijk gewoon zo asociaal hard mogelijk over de straten heen scheuren en dan proberen je reputatie bij de politie zo hoog mogelijk te houden. Maar zo asociaal is deze game helemaal niet. Je kunt namelijk online tegen elkaar racen, met elkaar racen en de stand bijhouden. Zo ga je ook via Autolog allemaal dingen delen die je in de game presteert of meemaakt.

De originele Most Wanted had al een open wereld, waarin je gewoon naar races of events kon rijden en meteen kon blazen met je bak. Nu doe je dat ook, maar dan online, tegen je vrienden. Dit allemaal zonder menu’s, alles. Je rijdt gewoon naar of met een paar vrienden naar een event en je kunt beginnen. Er zijn heel veel verschillende dingen die je kunt doen, van gewoon normale races tegen de klok of tegen elkaar, maar ook de langste jump competities.

Dit ontgaat de politie natuurlijk niet, dus wanneer je midden in een jump wordt gespot door de popo’s, is het hopen dat je goed landt en meteen kan wegscheuren. Eenmaal geland is de achtervolging aan en kan je met je vrienden samen proberen tactisch weg te komen, of je kunt je vrienden er bij naaien. Racen, achterlijke stunts en krankzinnige achtervolgingen en dat met idiote snelheden, het zit er allemaal in. En je ziet het in de Need For Speed Most Wanted Launch Trailer.

Need For Speed: Most Wanted Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch