Menu Premium

Nederlandse game ‘We Were Here’ serie gratis te spelen op de PS4

rooshaanstra 09/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag (dinsdag) is de het eerste deel van de driedelige-serie We Were Here gratis te spelen op de PS4. Deze game werd neergezet door game studio Total Mayhem Games. Deze studio van Nederlandse bodem begon ooit als een team van vijftien studenten, met een gezamenlijke droom om videogames te maken. Het idee We Were Here startte als een school project. Maar, nadat de game door meer dan een miljoen mensen gespeeld werd en er vraag naar meer was, besloot het team hun project uit te breiden tot een volledige, en inmiddels succesvolle serie! De serie bestaat inmiddels uit drie delen: We Were Here, We Were Here Too & We Were Here Together.

We Were Here-serie bestaat uit drie delen

In deze game draait het allemaal om samenwerking. Samenwerken en communiceren is hier geen optie, maar een must! Je speelt samen als een duo bestaande uit antarctische ontdekkingsreizigers, die door een hevige sneeuwstorm in een mysterieus kasteel vast is komen te zitten. Opgesloten en verdwaald in Castle Rock. Maar jij en jouw ontdekkingspartner zijn gescheiden van elkaar. Het enige wat jullie nog verbindt is de walkie-talkie. Help elkaar de puzzels op te lossen en te navigeren naar de uitgang. Houd er ook maar rekening mee dat je niet altijd alleen bent…

Castle Rock is altijd groter dan je verwacht

Na het succes van de eerste game, volgde al gauw de tweede: We Were Here Too. Een nieuw duo weet zichzelf op te sluiten in een ander deel van het duistere kasteel Castle Rock. Dit biedt kansen voor nieuwe puzzels, raadsels en manieren om uit het kasteel te ontsnappen. 10 oktober 2019 werd het tijd voor deel drie: We Were Here Together. Dit was de eerste keer dat spelers de kans hadden om naar buiten te gaan en de koude omgeving buiten het kasteel te ontdekken. Dit lijkt natuurlijk op een vlugge ontsnapping, maar geen zorgen, dat is het niet. Jij en jouw maatje zitten voorlopig nog wel even vast. Maar, voordat je weer in de val trapt, heb je wel even een moment om samen wat tijd door te brengen voordat je weer (voor wie weet hoe lang) opgesplitst wordt. Het eerste deel uit de serie is vanaf 23 februari dus gratis beschikbaar om te spelen op de PS4. Try it out!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch