Menu Premium

Nederland gaat voor de winst tijdens het Call of Duty Championship

Gamekings Redactie 03/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend werd er flink veel gefragged in Londen. Daar vonden namelijk de Europese Call of Duty-kampioenschappen plaats. Dat is overigens niet het enige Call of Duty-geweld wat er gaande was afgelopen maand. Uit vele Europese landen streden 500 teams voor een plekje op de Global Call of Duty Championship, de plek waar alleen de állerbeste spelers hun kunsten mogen vertonen. Ons vertrouwde kikkerlandje wordt vertegenwoordigd door Real Allstars en zijn van plan ons Hollandse glorie te brengen. Kortom: Nederland gaat voor de winst tijdens het Call of Duty Championship.

Tijdens de Europese kampioenschappen heeft Real Allstars jammer genoeg naast de prijzen gegrepen en hebben hun zakken niet kunnen vullen met de prijzenpot die 15.000 euro bedroeg. Deze euro’s heeft TGM Gaming met een ongetwijfeld zeer grote glimlach in hun broekzak gestopt. Dit was het resultaat van een spannende finale tussen TGM Gaming en Epsilon eSports. De hoop is echter nog niet verloren, want Real Allstars is van plan om alles behalve naast de prijzen te grijpen op de Call of Duty Championship. Het team heeft nog even de tijd om hun skills bij te schaven, want ze hebben nog tot 28 maart voordat ze in het zonnige Californië een weekend lang mogen knallen voor een onwijze pot prijzengeld in Call of Duty: Ghosts. Als ze daar namelijk weten te winnen, hoeven ze zich geen zorgen te meer maken over het aanschaffen van de eventuele volgende delen in de Call of Duty-franchise. Dat moet wel gaan lukken met het gedeelde prijzengeld van één miljoen dollar.

De Call of Duty Championship in Californië bevat uiteraard competitie waar je ‘u’ tegen kan zeggen, want het gaat hier om de beste teams van onze aardbol. Het is natuurlijk helemaal een prestatie van formaat wanneer we kijken naar de hoeveelheid Call of Duty-spelers. Dit zijn er namelijk miljoenen over de hele werd. Trek dus alles wat oranje is maar uit je kledingkast, gedraag je als ongegeneerde hooligan en wacht de 28e van maart af om te kijken hoe de Real Allstars zich meten met de absolute top.

Nederland gaat voor de winst tijdens het Call of Duty Championship

Nederland gaat voor de winst tijdens het Call of Duty Championship

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch