Menu Premium

Heeft NBA2K13 Kinect ondersteuning?

Gamekings Redactie 05/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heeft NBA2K13 Kinect ondersteuning? Basketbal-fans in het bezit van een Xbox 360 opgelet, want volgens de website van Amazon heeft b-ball game numero uno Kinect support. Als dit daadwerkelijk bevestigd wordt, betekent dat een geheel nieuwe manier om NBA2K te spelen.

Kinect ondersteuning is al aangekodigd voor games als FIFA 13 en Madden 13 (American Football). In het geval van FIFA betekent dit dat je onder andere je tactisch systeem met stemcommando’s kan aanpassen. Wees ook voorzichtig met verbale uitspattingen, want die zullen bestraft worden met een gele of rode kaart. Erg cool dus.

Gezien American Football zich nóg beter leent voor voice commands, kijk ik als fan van dit genre hier zeker naar uit. De quarterback (spelverdeler) gebruikt in het eggie namelijk ook verbale begrippen om zijn spelers te laten weten wat het strijdplan is, of om op het laatste moment nog aanpassingen te doen.

Wat Kinect gaat betekenen voor NBA2K13 is dus nog even afwachten, mocht dit gerucht inderdaad kloppen. Basketbal is toch een spelletje waarbij er vooral tijdens time-outs dingen besproken worden en niet zozeer binnen de lijnen. Wij kijken dus rijkhalzend uit naar Kinect support en wat we er mee gaan kunnen. Een mooi moment om eens te polsen wat jouw – als je al van basketbal houdt – verwachtingen zijn van een NBA game met Kinect ondersteuning. Een meerwaarde of niet?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch