Menu Premium

NBA Live 14 gebruikt BounceTek

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben lang moeten wachten, maar eindelijk komt EA met een nieuw deel in de NBA Live franchise. Ze hebben niet stil gezeten, want er zijn aardig wat features bij gekomen. NBA Live 14 gebruikt BounceTek en maakt de game nog interactiever dan het was.

Waar voetballiefhebbers kunnen kiezen tussen FIFA en PES, hebben liefhebbers van basketbal de keuze tussen NBA Live en NBA 2K. De laatste jaren hoefde deze keuze niet gemaakt te worden, want EA koos ervoor om een pauze in te lassen voor de NBA Live franchise. Jammer, vonden velen, dus is het goed nieuws dat de serie terug is met NBA Live 14. Het lange wachten wordt beloond, want EA heeft goed hun best gedaan om het vernieuwd en vers aan te laten voelen. Eerder werd al bekend dat alle EA Sports games vanaf nu gebruik maken van de nieuwe Ignite Engine, welke getoond werd door EA tijdens de onthulling van de Xbox One op 21 mei. Hier bovenop komt dat NBA Live 14 een nieuwe techniek krijgt, genaamd BounceTek. Deze techniek moet ervoor zorgen dat het balgevoel nóg realistischer is en het niet lijkt alsof de bal aan de hand van de speler vastgeplakt zit.

Gamen op de next-gen consoles gaat interactiever worden dan we nu gewend zijn en NBA Live 14 doet hier uiteraard aan mee. Per uur worden de statistieken van álle spelers bijgehouden en weet je precies wat er gebeurt in de wereld van NBA. Volgens NBA sterspeler Kyrie Irving, die op het podium verscheen, een belangrijke feature als je je tegenstander wilt kennen.

Ben jij er ook zo blij mee dat we eindelijk weer een keuze krijgen welke basketbalgame het beste bij ons past?

NBA Live 14 gebruikt BounceTek

NBA Live 14 gebruikt BounceTek

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch