Menu Premium

NBA 2K16 vanaf nu beschikbaar voor mobiele apparaten

Jeroen Wiersma 15/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind september kwam NBA 2K16 al uit voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Nu kun je ook buitenshuis de nieuwste versie van deze basketbal-game spelen, want NBA 2K16 is vanaf nu beschikbaar voor de mobiele apparaten.

De game van ontwikkelaar Visual Concepts is in alle opzichten de opvolger van NBA 2K15 voor je mobiel en tablet. Natuurlijk zijn de teams en de spelers bijgewerkt, maar er zijn nog meer veranderingen. Zo zijn de controls onder handen genomen om het spelen op je mobiele apparaat soepeler te maken. Daarnaast is aan de graphics en performance het één en ander verbeterd. Je kunt daarnaast meer Virtual Currency verdienen, en de modi Blacktop, Season en de immer populaire MyCAREER zijn beschikbaar. Dat de Euroleague dit jaar ook in de game zit, is voor ons Europeanen toch ook wel een leuke toevoeging.

NBA 2K16 is nog maar een half maandje uit, maar is over het algemeen door de pers behoorlijk goed ontvangen. 2K Games probeert, net als ze dat voor de PC en consoles hebben gedaan, voor de mobiel en tablet de meest authentieke basketbalervaring neer te zetten. Is ze dat gelukt?

NBA 2K16 vanaf nu beschikbaar voor mobiele apparaten

NBA 2K16 vanaf nu beschikbaar voor mobiele apparaten

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch