Menu Premium
Loading...

NBA 2K16 Stephen Curry – Beyond the Shadows Trailer

Mark Hoogland 10/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag verscheen een kraakverse trailer voor NBA 2K16, het eind september te verschijnen nieuwe deel in 2K’s basketbal-franchise. Naast gameplay toont de trailer ook in het kort de carriere van Stephen Curry, NBA’s MVP van 2015.

In de trailer zien we opnamen van een nog jonge Curry, lang voordat hij furore maakte bij de Golden State Warriors, het team waar hij karakteristiek kauwend op zijn gebitsbeschermer zijn vrije worpen scoort. Regisseur Spike Lee (Do the Right Thing, The 25th Hour) verzorgt de voice-over en vertelt over de schaduwen die Curry achter zich heeft moeten laten. Curry is met zijn 1.91 namelijk relatief klein voor een professionele basketbalspeler en heeft jarenlang de scepsis van de buitenwereld moeten verdragen. Inmiddels wordt hij door sommigen de beste shooter in de NBA-geschiedenis genoemd en siert hij bovendien de cover van NBA 2K16.

NBA 2K16 verschijnt op 29 september voor Xbox, PlayStation en pc, al kunnen preorder-kopers al vier dagen eerder het virtuele basketbalveld op. Check nu alvast de trailer en laat je inspireren!

NBA 2K16 Stephen Curry - Beyond the Shadows Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch