Menu Premium
Loading...

NBA 2K15 PlayStation Launch trailer

Karim Shehata 07/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de herfst van ieder jaar verschijnen er altijd een aantal sportgames. Zo kunnen we tijdens de periode waarin de bladeren van de bomen vallen onder meer altijd aan de slag met een nieuwe FIFA, NHL en NBA-game. De laatstgenoemde licentiegames worden de laatste jaren erg sterk ontwikkeld door 2K Games, terwijl Electronic Arts moeite lijkt te hebben de draad op te pikken met het basketballen. 2K gaat deze strijd dit jaar dus met zelfvertrouwen tegemoet en dat is te zien in de nieuwe PlayStation launch trailer van NBA 2K15.

In de launch trailer vertellen de ontwikkelaars precies wat zij heel goed vinden aan deze game, begeleidt door beelden van de game zelf. Deze beelden zien er fantastisch uit en daardoor lijkt NBA 2K15 goed gebruik te gaan maken van de visuele kracht die de Xbox One en PlayStation 4 te bieden hebben. Daarnaast is de soundtrack dit jaar gemaakt door Pharrell Williams, waardoor fans van de zanger van onder meer ‘Happy’ en ‘Drop It Like It’s Hot’ hun lol flink op kunnen in deze game.

NBA 2K15 is vanaf vandaag beschikbaar in Noord-Amerika voor de PlayStation 3 en PlayStation 4. Dat het hier gaat om een speciale PlayStation launch trailer zegt echter niet dat de game niet naar de andere platformen komt, want de Amerikanen met een Xbox One, Xbox 360 en PC kunnen vanaf vandaag ook flink aan de slag met de basketbalgame. Wij hoeven echter ook niet lang meer te wachten op NBA 2K15, want wij kunnen vanaf aanstaande vrijdag aan de slag met het basketbalfestijn van 2K Games op alle eerdergenoemde platformen.

NBA 2K15 PlayStation Launch trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch