Menu Premium
Loading...

NBA 2K14 Official Trailer

Gamekings Redactie 29/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Helemaal in Amerika is basketbal een populaire sport. De wereldwijd bekende NBA-competitie heeft dan ook meerdere gamefranchises, waaronder de titels van 2K Games. Ook in Nederland zijn er genoeg fans te vinden van de serie en voor hen is het dan ook meer dan goed nieuws dat er ook dit jaar een nieuw deel uitkomt. Je ziet je favoriete spelers shinen in de NBA 2K14 Official Trailer!

Het lijkt me best lastig om sportgames te ontwikkelen. Uiteindelijk blijft de sport hetzelfde en wordt de lijn tussen game en realisme steeds dunner. Toch is het elk jaar weer taak om een betere game neer te zetten dan een jaar daarvoor. De NBA 2K-serie loopt al heel lang en is voor velen dé basketbalgame op de markt. De concurrentie is dan ook niet groot, want de enige partij die dicht bij het succes van de franchise van 2K Games komt, is Electronic Arts met hun NBA Live-serie. Gelukkig is deze concurrentie er, want het zorgt ervoor dat er alleen maar betere basketbalgames van komen.

Gelukkig is het bijna zover, want het duurt niet lang meer voordat we met NBA 2K14 aan de slag kunnen. De game komt voor de huidige generatie consoles, ofwel de PlayStation 3 en Xbox 360, op 4 oktober. Ook de PC-versie komt dan uit. Mocht je NBA 2K14 willen spelen op de next-gen consoles kan dat ook, maar dan is het wachten tot 29 november voor de PlayStation 4-versie en de dag waarop de Xbox One uitkomt in ons land.

NBA 2K14 Official Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch