Menu Premium
Loading...

NBA 2K14 Next-Gen: OMG Trailer

Gamekings Redactie 17/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De echte sportgameliefhebbers hebben NBA 2K14 waarschijnlijk al aangeschaft. Toch zijn er genoeg mensen die wachten op de next-gen versie van deze game, omdat ze nog meer realisme willen en graag genieten van de volgende stap graphics. De NBA 2K14 Next-Gen: OMG Trailer maakt je alvast goed warm, dus check snel die trailer!

Al vaker zijn er beelden van NBA 2K14 voorbij gekomen en net als de voorgaande keren schoot, ook bij het zien van deze trailer, dezelfde vraag door mijn hoofd. Namelijk: “Zit ik hier naar een sportwedstrijd te kijken, of is dit in-game footage?”. Gelukkig is het laatste werkelijkheid, want alles wat te zien is in de trailer, komt ook voor in de game. Met die kennis in je achterhoofd, krijg je bijna medelijden met de mensen die de game al voor de current-gen consoles hebben aangeschaft. De next-gen graphics vliegen je letterlijk om de oren en dat is iets wat ook de bedoeling was van ontwikkelaar Visual Concepts. In de Gamekings Aflevering 12 met de Gamescom 2013 deel 1 kun je zien dat onze Pascal en Skate achter de schermen al een klein voorproefje kregen van deze game. Aangezien het net lijkt alsof je daadwerkelijk gewoon televisie aan het kijken bent, wordt de spelbeleving naar een nieuw niveau getrokken.

Of de game daadwerkelijk aan alle verwachtingen gaat voldoen op de next-gen consoles blijft altijd maar de vraag. NBA 2K14 is momenteel al speelbaar voor de huidige generatie consoles. Voor de echte optimale game-beleving moet je toch echt overschakelen naar de PlayStation 4, vanaf 29 november, en naar de Xbox One natuurlijk pas wanneer deze uitkomt in Nederland. Heb jij ook al zo’n zin gekregen in deze game? Wacht dan absoluut niet langer en check snel die trailer!
NBA 2K14 Next-Gen: OMG Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch