Menu Premium
Loading...

NBA 2K14 MyCAREER Trailer

Karim Shehata 05/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zonder meer duidelijk dat de next-gen consoles veel in hun mars hebben. Zo zijn vooral de grafische verschillen met de current-gen consoles zeer duidelijk te zien en is het de bedoeling dat in de toekomst ook de gameplay zeer innovatief wordt. De grafische verschillen zijn vooral erg merkbaar bij games als bijvoorbeeld Battlefield 4 en NBA 2K14. Laatstgenoemde wordt door velen gezien als de mooiste game die nu beschikbaar is op de Xbox One en de PlayStation 4. Belangrijk is dat er naast de verschillen in graphics natuurlijk ook gewoon lekker gespeeld kan worden op de next-gen consoles en 2K Games legt in deze trailer daarom ook even een hele belangrijke modus uit in de NBA 2K14 MyCAREER Trailer.

Het is in de MyCAREER-modus namelijk mogelijk om een gehele carrière van een speler mee te beleven. Dit houdt naast het basketballen zelf natuurlijk in dat je ook te maken krijgt met de soms tergende sportjournalistiek. Ook kun je erg veel verschillende beslissingen nemen, waardoor het volgens de ontwikkelaar zomaar zo kan zijn dat je een totaal andere ervaring hebt met deze modus dan bijvoorbeeld je vrienden. 2K Games geeft daarnaast aan dat deze modus op de next-gen consoles het beste uit de verf komt.

Het is dus zeer goed mogelijk dat je in NBA 2K14 de meest geliefde, of juist de meest gehate speler wordt in het hele basketbalwereldje. Wanneer je het gehele circus wat betreft de carrièremodus eens even goed wil bekijken, kun je hier de NBA 2K14 MyCAREER Trailer bekijken. De game zelf is nu beschikbaar voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en de PC. De Xbox One-versie laat nog op zich wachten tot 2014, simpelweg omdat de next-gen console van Microsoft nog niet uit is gekomen in Nederland.

NBA 2K14 MyCAREER Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch