Menu Premium
Loading...

NBA 2K14 Momentous Trailer

Karim Shehata 21/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week verscheen de PlayStation 4 in Noord-Amerika. Vanavond is het de beurt aan de Xbox One in het grote continent, terwijl de next-gen console van Microsoft vandaag ook in veel landen in Europa zal komen te verschijnen. Dit geldt echter niet voor ons Nederlanders, want wij moeten nog tot 2014 wachten op de Xbox One. Gelukkig hoeven we niet tot datzelfde jaar te wachten met het gehele begrip ‘next-gen’, want volgende week verschijnt de PlayStation 4 in Nederland. Op deze console kunnen we onder andere aan de slag met de next-gen versie van enkele sportgames. Zo wordt ook basketbal niet overgeslagen, zoals je kunt zien in de NBA 2K14 Momentous Trailer.

Onder het genot van Macklemore’s Can’t Hold Us, zie je een paar next-gen beelden van NBA 2K14. Zo zien we vooral erg veel actie tussen de spelers, die er duidelijk veel beter uitzien in de next-gen versie, ten opzichte van de Xbox 360- en PlayStation 3-versies. In de Momentous Trailer wordt er verder flink op los gedunkt, iets wat wij vanaf volgende week ook virtueel en tevens next-gen kunnen doen op de PlayStation 4.

De gamers die echter voorlopig nog geen next-gen console gaan halen, hoeven niet te treuren. NBA 2K14 is namelijk sinds 4 oktober ook verkrijgbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC. Wanneer je echter met de next-gen versie aan de slag wilt, zul je nog even moeten wachten tot het eerste uur van 29 november geslagen heeft. Op dat moment verschijnt NBA 2K14, evenals de PlayStation 4, in de Nederlandse winkels. Totdat we werkelijk aan de slag kunnen met de game en de next-gen console van Sony, kun je nog altijd genieten van een paar next-gen beelden van de game in de NBA 2K14 Momentous Trailer.

NBA 2K14 Momentous Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch