Menu Premium
Loading...

NBA 2K14 Michael Jordan Uncensored Part 2 Video

Karim Shehata 14/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 4 oktober dit jaar is NBA 2K14 verschenen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Hoewel de game op de huidige generatie consoles wordt gezien als de beste sportgame, kijkt waarschijnlijk iedere basketbalfan toch stiekem meer uit naar de next-gen versie van de game. Er is geen twijfel over mogelijk dat, wat we tot nu toe hebben vernomen van de PlayStation 4- en Xbox One-versie, die er prachtig uitziet. Velen van de pers denken zelfs dat NBA 2K14 grafisch misschien wel de mooiste titel is op de next-gen consoles. Nu doet een legendarische ex-basketballer ook zijn zegje over de next-gen-versie van deze game, evenals het basketbal zelf, in de NBA 2K14 Michael Jordan Uncensored Part 2 Video.

In deze video bespreekt de basketballegende onder andere wat hij het tofst vindt van de sport zelf, zoals zijn favoriete dunks. Aan het interview met Michael Jordan is overigens ook meteen te zien dat 2K Games deze game met zeer veel liefde maakt en heeft gemaakt, want anders nodig je natuurlijk niet zo’n legende uit de basketbalwereld uit voor een interview.

Jordan legt ook uit waarom hij altijd met nummer 23 op z’n shirt heeft gespeeld in de NBA 2K14 Michael Jordan Uncensored Part 2 Video. Hij zegt dat hij en zijn broer samenspeelde op school en beiden een voorliefde hadden voor nummer 45. Jordan gunde zijn broer het nummer, waarop hij 45 door tweeën deelde en zo uitkwam op nummer 22 en een half. De legendarische basketballer heeft in het verleden zijn rekenlessen goed gevolgd, want hij rondde het getal naar boven af, waardoor hij inmiddels onlosmakelijk verbonden is met het zogeheten nummer.

Belangrijkere informatie voor ons gamers is misschien dat de next-gen-versie van de game op 29 november in de winkels ligt voor de PlayStation 4. Voor de Xbox One-versie zal nog even wat geduld opgebracht moeten worden, want het is voorlopig nog niet eens duidelijk wanneer de next-gen console van Microsoft in Nederland verschijnt. Wanneer je echter nog niet kunt wachten op NBA 2K14 voor jouw favoriete next-gen console, kun je wel nu alvast de NBA 2K14 Michael Jordan Uncensored Part 2 Video checken.
NBA 2K14 Michael Jordan Uncensored Part 2 Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch