Menu Premium
Loading...

NBA 2K14 Launch Trailer

Gamekings Redactie 02/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

FIFA 14 is uit! Mocht je nu ongeïnteresseerd je schouders ophalen en liever een bal met profiel door een netje heen slamt, dan word je vast blij van de NBA 2K14 Launch Trailer! Kijk ‘m, want het show-gehalte is zoals altijd hoog.

Sportgames zijn er altijd al in overvloed geweest, of je het nu hebt over voetbal, golf of cricket. Er is vrijwel altijd wel een recente game van te vinden. Ieder zijn meug en voetbal is en blijft in veel landen volkssport numero uno, maar ook basketbal heeft wereldwijd een heel grote schare fans en velen willen hun favoriete balsport ook digitaal beoefenen. In 1999 zag NBA 2K het levenslicht op de Sega Dreamcast. Het was een serieuze basketbalgame ten opzichte van andere representaties van de sport, zoals het over-the-top maffe NBA Jam. Na het derde deel, NBA 2K2, werd de franchise succesvol voortgezet op andere platformen. Zo zijn we aangekomen bij inmiddels het vijftiende deel in deze serie dat aanstaande vrijdag in de winkels komt te liggen.

De NBA 2K-serie wordt geroemd om de intuïtieve besturing, prachtige graphics en vloeiende animaties. Als we de Launch Trailer van NBA 2K14 zo bekijken, loopt er al een subtiel stroompje kwijl uit onze mondhoeken. Misschien wordt dit wel de ultieme basketbalrepresentatie in gamevorm? Vanaf vrijdag is NBA 2K24 beschikbaar voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Te zijner tijd kunnen we ook in ongekende next-gen glorie dunken op de PlayStation 4 en Xbox One. Over een Wii U-versie is tot dusver helaas nog niets bekend.
NBA 2K14 Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch