Menu Premium
Loading...

NBA 2K14 Eco-Motion Trailer

Gamekings Redactie 07/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden; next-gen komt eraan, next-gen komt eraan, next-gen komt eraan! Basketbalfans kunnen sinds begin vorige maand aan de slag met NBA 2K14 op de PlayStation 3, PC en Xbox 360, maar pas op de next-gen consoles gaat deze game echt knallen. Zie meer van de PlayStation 4-versie van de game in de NBA 2K14 Eco-Motion Trailer.

Dat NBA 2K14 er prachtig uitziet op de PlayStation 4 en Xbox One is ondertussen meer dan duidelijk, maar simpelweg betere textures in een game zetten is  lang niet voldoende. Het gaat om realisme. Hoe springt de speler, hoe beweegt hij over het veld en waar ze voor NBA 2K14 heel erg hard aan gewerkt hebben; hoe reageert de speler op wat er gebeurt. Hiervoor heeft ontwikkelaar 2K Games de Eco-Motion Engine ontwikkeld. Door de Eco-Motion Engine krijgen spelers meer emotie, waardoor het vieren van bijvoorbeeld een geweldige driepunter niet slechts een simpel afgespeelde animatie is.

LeBron James shinet natuurlijk keihard in NBA 2K14 en het is dan ook zo dat hij de ‘key player’ van de game is. James is gebruikt voor heel veel sessies waarbij ze precies registreerden hoe hij reageert op bijvoorbeeld het winnen van een potje basketbal of het missen van een schot. Voor 2K Games was het dan ook belangrijk dat spelers het idee hebben dat hun in-game personage hetzelfde reageert als hoe zij zouden doen.

De NBA 2K14 Eco-Motion Trailer laat goed zien wat we vanaf 29 november kunnen verwachten, want dan komt de game uit op de PlayStation 4. Uiteraard duurt het nog even tot 2014 voordat we met de Xbox One-versie aan de slag kunnen. Mocht je niet van plan zijn de overstap te maken naar de next-gen consoles, ligt NBA 2K14 ook in de winkels voor de Wii U, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

NBA 2K14 Eco-Motion Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch