Menu Premium
Loading...

NBA 2K13 Official Trailer

Gamekings Redactie 10/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De NBA 2K serie was al steen goed, maar nu ziet het er allemaal nog sprankelender uit, zijn de animaties nog slicker en werkt de gameplay nog beter met deeltje 13. Je ziet het in de NBA 2K13 Official Trailer.

Vorig jaar was NBA 2K door velen verkozen tot game van het jaar, waaronder onze eigen JJ. Nog nooit benaderde een sport game zo goed hoe de sport in het echt gespeeld wordt. Daarnaast was de sfeer ook fantastisch. Je zou je bijna afvragen hoe ze dit willen overtreffen, maar er staat een nieuwe deel voor de deur die moet gaan bewijzen dat het kan.

Deze keer zijn niet alleen alle hedendaagse basketbal helden van de partij. Jay-Z heeft de rol van executive producer op zich genomen en ervoor gezorgd dat er ook helden van welleer in de game zitten. Misschien ook de reden dat Biggie Smalls en P. Diddy nog even langs komen in deze sfeervolle trailer. Er wordt volop gedunkt, de driepunters vliegen om je oren en de animatie heeft er nooit zo goed uitgezien. Zelfs de shirtjes bewegen natuurlijk om de atleten heen.

Om het allemaal nog sneller en soepeler te maken zijn de dribbel moves nu naar de rechterpook en is de passing aangescherpt, waardoor er nu bounce-passes mogelijk zijn. Ook is er een nieuwe collision physics engine toegevoegd die voor een nog realistischer effect moet gaan zorgen. Elke speler krijgt zijn eigen signature-moves en zo kun je dus nog meer profijt hebben van de echte supersterren.

Als je van deze trailer niet enthousiast wordt dan kun je beter gaan korfballen, hier op de redactie zijn we in ieder geval razend enthousiast door deze NBA 2K13 Official Trailer.
NBA 2K13 Official Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch