Menu Premium
Loading...

NBA 2K13 Kinect Trailer

Gamekings Redactie 18/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

NBA 2K13 heeft alle concurrentie al verslonden met de normale controller en nu durven ze het, voor de eerste keer in NBA 2K geschiedenis, aan de game speelbaar voor Kinect te maken.

Nou gaan bij de meeste hardcore gamers de nekharen gelijk om hoog te staan bij het vallen van het woord Kinect. Maar het blijkt dat 2K Games toch wel echt mensen heeft ingehuurd die verstand hebben van het spelletje. Ze hebben er namelijk niet simpelweg voor gekozen voor een manier om de spelers te besturen met je lichaam. Nee, het wordt niet zwieren en zwaaien, maar je gaat coach Carter uithangen.

Je kunt namelijk voice-commands geven en daarmee realtime je team managen. Dus wanneer je vindt dat Dirk Nowitzki een blok moet zetten dan roep je gewoon: “Nowitzki zet een blok”. En dan zie je Nowitzki met zijn logge lichaam de tegenstander proberen af te blokken. Als je op een gegeven moment in de gaten krijgt dat Kobe Bryant nog op de bank zit, dan schreeuw je naar je Kinect wat Kobe nog steeds op de bank doet en waarom hij niet in het veld staat. Dan loopt Bryant naar de zijlijn en geeft hij aan dat hij in het veld komt. Er komt geen menu aan te pas, dus een kind kan de was doen.

Je krijgt ook de mogelijkheid om speelstijlen door te geven, waardoor je niet constant hoeft te vertellen wat iedereen hoeft te doen. De spelers passen zich aan, aan de door jou doorgegeven tactiek en alles gaat automatisch. Mocht je trouwens in een melige bui zijn, dan kun je ook altijd nog je coach onder gooien met Gatorade, allemaal met één simpel zinnetje!

Het lijkt erop dat de mannen achter NBA 2K goed weten waar ze mee bezig zijn en het ziet er wederom cool en gelikt uit in deze NBA 2K13 Kinect trailer!

NBA 2K 13 Kinect trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch