Menu Premium

Namco Bandai onthult de Tales of Xillia Collector’s Edition

Karim Shehata 29/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De maand augustus staat op z’n zachts gezegd volgeboekt met games. Met onder andere Saints Row 4, The Bureau: XCOM Declassified en Killer is Dead in het verschiet, mag Tales of Xillia de maand aftrappen. Hoewel het tweede deel al bijna een jaar uit is Japan, kunnen wij Europeanen straks pas voor de eerste keer aan de slag met de game. Voordat het zover is, moet het natuurlijk wel bekend zijn of er eventueel een Collector’s Edition aankomt en wat we daar van kunnen verwachten. De uitgever van de Japanse role-playing game heeft dat zojuist bekend gemaakt, want Namco Bandai onthult de Tales of Xillia Collector’s Edition.

Zo bevat de Collector’s Edition onder andere de volledige soundtrack van Tales of Xillia en een hardcover voor de game. Veel opvallender is dat de speciale uitgave van de Japanse RPG een 21,5 centimeter lang beeldje bevat van het personage Mila Maxwell. Vanzelfsprekend bevat de Collector’s Edition ook de volledige game. Voor de gamers die niet voor de Collector’s Edition gaan, dacht Namco Bandai dat het handig was om met een Day One Edition te komen. Deze bevat, naast vanzelfsprekend de game, een artbook en de volledige soundtrack. Op het moment dat Rieze Maxia, de fictieve wereld waarin de game zich afspeelt, al volledig is verkend, kan er dus onder het genot van de officiële soundtrack lekker een kijkje genomen worden in het artbook van Tales of Xillia.

Tales of Xillia verschijnt op 9 augustus, exclusief voor de PlayStation 3. Zoals gezegd, is Tales of Xillia 2 al bijna een jaar verkrijgbaar in Japan, maar daarop moeten wij samen met de Amerikanen nog wachten tot een onbekende datum in 2014.

Namco Bandai onthult de Tales of Xillia Collector's Edition

Namco Bandai onthult de Tales of Xillia Collector’s Edition

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch