Menu Premium

Na uitstel heeft Fortnite Chapter 2 Season 2 een release date: 20 februari

Lars Leeftink 27/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De fans van Fortnite hoeven niet zo heel lang meer te wachten totdat ze aan de slag kunnen met Fortnite Chapter 2 Season 2. Het nieuwe hoofdstuk van de game was al een tijdje geopenbaard, maar het ging niet helemaal volgens plan. Het eerste seizoen van Chapter 2 had eigenlijk al voorbij moeten zijn. Echter is er nu een voorlopige release datum voor season 2 aangekondigd: 20 februari 2020.

Fortnite Chapter 2 Season 1

We zeggen bewust voorlopig, want alles lijkt nog behoorlijk onzeker te zijn rondom het vervolg van deze game. Zoals gezegd had het eerste seizoen op papier nu al voorbij moeten zijn. De launch van season 2 werd echter uitgesteld en heeft nu dus een nieuwe release datum. Over een maandje mogen Fortnite-fans hopen dat ze aan de slag kunnen met het nieuwe seizoen van Fortnite. En waar moet je je in de tussentijd dan mee vermaken? Nieuwe Overtime challenges in Season 1. Het is voorlopig niet anders.

Onduidelijkheid

Want dat het allemaal niet zo heel soepel en op rolletjes gaat, dat is een understatement. Ook deze aankondiging is behoorlijk wazig te noemen. Op de site van Fortnite staat namelijk het volgende: ‘With the addition of the 11.50 update, Chapter 2 – Season 2 is now expected to launch Thursday, February 20. Chapter 2 – Season 2 will feature … with multiple … We can’t brief you on all of next Season’s secrets just yet.’

Na uitstel heeft Fortnite Chapter 2 Season 2 een release date 20 februari

De vraag is waarom dit zo op de site is gezet. Is dit om de fans in spanning te houden en niet alles al te openbaren, of is de content nog niet ready en zijn het inderdaad nog witte (content) plekken. Het zou goed kunnen dat het Fortnite Team de komende maand met een update zal komen waarin alles duidelijk wordt. Het op zo’n manier aangeven is echter vrij uniek te noemen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch