Menu Premium
Loading...

Murdered: Soul Suspect Gamescom 2013 The Witness Trailer

Gamekings Redactie 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De aantal posts waarin het intro over de next-gen consoles gaat, is bijna niet meer te tellen. Je zou het ongeïnspireerd kunnen vinden, je zou het logisch kunnen vinden of het maakt je weinig uit. Logisch is het wel, want het enthousiasme voor de PlayStation 4 en de Xbox One stijgt enorm. Binnen niet al te lange tijd kunnen we eindelijk met de PlayStation 4 aan de slag en ondanks dat de Xbox One is uitgesteld, duurt het voor ons kikkerlandje ook niet heel lang meer voordat deze beschikbaar is. Square Enix heeft gewoon de ballen om in 2014 nog een current-gen uit te brengen en wel Murdered: Soul Suspect. We krijgen meer van deze aankomende titel te zien in de Murdered: Soul Suspect Gamescom 2013 The Witness Trailer.

Het kan niet anders dan ontzettend klote zijn om dood te gaan, maar niet dood te zijn. Je kunt je afvragen… is er leven na de dood? Nou ja, op die filosofische vraag zou ik je ook zo even geen antwoord op kunnen geven, maar als het aan Murdered: Soul Suspect ligt wel. In deze game speel je namelijk met detective Ronan O’Connor, welke op laffe wijze vermoord wordt. In plaats van erachter te kunnen komen waar iedereen heen gaat als het leven voorbij is, is hij verdoemd om op aarde te blijven. Aan hem de taak om uit te zoeken wie hem vermoord heeft en waarom dat gebeurd is.

Kijk de trailer en maak voor jezelf de beslissing of je het tof vindt, zou ik zeggen. Murdered: Soul Suspect staat gepland voor het tweede kwartaal van 2014, voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Het benieuwt mij of deze game zichzelf staande kan houden tussen al het next-gen geweld!

Murdered: Soul Suspect Gamescom 2013 The Witness Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch