Menu Premium

Murasaki Baby is aangekondigd voor de PlayStation Vita

Karim Shehata 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan het einde van dit jaar verschijnt de PlayStation 4 met enkele potentiële toppers, maar ook de PlayStation 3 en de PS Vita worden zeker niet vergeten. Voor de PlayStation 3 verschijnen dit jaar onder andere nog Beyond: Two Souls en Gran Turismo 6, terwijl PS Vita-bezitters eind dit jaar aan de slag kunnen met Killzone: Mercenary en het zojuist aangekondigde Borderlands 2. Binnenkort kunnen de bezitters van de handheld echter aan de slag met een wel heel opvallende game, want Murasaki Baby is aangekondigd voor de PlayStation Vita.

Wat meteen opvalt aan Murasaki Baby, die wordt ontwikkeld door de geheel nieuwe Italiaanse-studio Ovosonico, is het stijltje. De game is vooral zwart-wit, maar sommige objecten en achtergronden in de game zijn rood en paars. Dat laatste is overigens niet erg verrassend, want Murasaki staat letterlijk voor de kleur paars. Deze kleur ga je dus ongetwijfeld vaak tegenkomen in het zojuist aangekondigde Murasaki Baby. In de game is het de bedoeling om ‘De Paarse Baby’ door een ware wereld aan nachtmerries heen te leiden. De game zal voornamelijk bestuurd worden door het touchscreen waar PlayStation Vita over beschikt.

De line-up van de PlayStation Vita voor de feestdagen van dit jaar ziet er in ieder geval een stuk rooskleuriger uit dan dat hij er ooit uit zag. Er van uit gaande dat Murasaki Baby dit jaar komt, kunnen de bezitters van het apparaat, die zich ongetwijfeld lang achter gesteld gevoeld moeten hebben, eind dit jaar genieten van enkele eerder genoemde potentiële toppers.

Murasaki Baby is aangekondigd voor de PlayStation Vita

Murasaki Baby is aangekondigd voor de PlayStation Vita

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch