Menu Premium
Loading...

Murasaki Baby Gamescom 2014 Trailer

Gamekings Redactie 14/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Massimo Guarini is misschien geen bekende naam voor je, maar de titels Killer 7, No More Heroes en Shadow of the Damned zeggen je waarschijnlijk wel iets. De heer Guarini werkt op dit moment keihard aan een nieuwe game en met de Murasaki Baby Gamescom 2014 Trailer krijgen we daar verse beelden van.

Het is al een praktisch jaar terug dat Murasaki Baby voor het eerst werd laten zien zien op het officiële PlayStation Blog en twaalf maanden laten moeten we nog maar heel kort geduld oefenen. Binnenkort kunnen we met het personage Baby aan de slag in de wereld waarin de angsten en fantasieën van kleine kinderen worden weergeven en dan voornamelijk die van Baby zelf. Ze is dus overal bang voor en ziet het liefst binnen niet al te lange tijd haar lieve mama terug.

Baby is echter zelf ook niet het meest schattige personage en de hele game heeft dan ook een grauwe sfeer. Volgens de ontwikkelaar heb je vier werelden om met Baby te ontdekken en duurt het om en nabij vier uur om deze allemaal te ontdekken. Murasaki Baby is dan ook waarschijnlijk voornamelijk een lekker tussendoortje voor de liefhebber. Wat jij ervan vindt, kun je bepalen na het kijken van de Murasaki Baby Gamescom 2014 Trailer!

Murasaki Baby Gamescom 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch