Menu Premium

Multiplayer PC versie Watch Dogs Legion vanwege forse bug uitgesteld

Jan Johan Beldrok 08/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De release van de multiplayermodus van de PC-versie van Watch Dogs: Legion is wederom uitgesteld. Het ontwikkelteam heeft een bug ontdekt die crashes veroorzaakt met het gebruik van ‘bepaalde videokaarten’. De multiplayer zou op 9 maart moeten uitkomen, maar er wordt nu gezocht naar een nieuwe releasedatum. Wanneer dat is, wil Ubisoft nog niet zeggen.

Het is niet de eerste keer dat de multiplayer mode van Watch Dogs Legion uitgesteld wordt

Meer informatie over de bug en waarom er geen nieuwe datum wordt gegeven, geeft Ubisoft dus niet. Het is ook niet de eerste keer dat de multiplayermodus voor de third-person shooter wordt uitgesteld. Ten tijde van de release van de game in oktober vorig jaar riep Ubisoft nog dat december 2020 hét ideale moment was om de multiplayer online te laten gaan.

Multiplayer console versie kan wel op tijd online gaan

De release van de multiplayer op de consoles gaat zeer waarschijnlijk wel door/. Zeer waarschijnlijk want ook daar zet Ubisoft wat kanttekeningen bij . Er is namelijk een bug die crashes kan veroorzaken in de tactical op. Om dat te voorkomen, laat Ubisoft deze modus tot 23 maart weg op de consoles en Google Stadia. Verder zullen PlayStation-consoles aanvankelijk slechts beperkte vorm van tekst-chat hebben. Ook dat moet op 23 maart gefixed zijn.

Je kunt straks samenwerken in de dystopische versie van Londen

Watch Dogs: Legion is de derde deel uit de franchise en draait om een übercoole hackergroep DedSec. De dames en heren van deze club moeten een fictief, futuristisch en dystopisch Londen redden uit de greep van Albion, een private military company, die een dictatuur in de stad wil vestigen. De multiplayer van de game krijgt co-op-content waardoor je opdrachten in de stad samen kunt uitvoeren. Verder komt er pvp-content voor teams tot maximaal acht personen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch