Menu Premium

Multiplayer beta van Fable Legends komt deze herfst

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fable is al jaren een grote naam als exclusieve franchise voor Microsoft. Hoewel de critici de latere delen als minder hebben bestempeld, blijft Microsoft vertrouwen hebben in de serie. Het nieuwste deel, Fable Legends, zal een co-op ervaring worden voor 4 spelers. De multiplayer Beta van Fable Legends komt deze herfst al naar de Xbox One.

Het is, zoals het een Fable-game betaamd, een third-person action game. In Fable Legends ga je samen met drie andere spelers de strijd aan tegen monsters en magische beesten. Dit doe je met zwaarden, schilden, kruisbogen, magie, noem maar op. Elk personage heeft haar of zijn eigen specialiteit. Maar dit is niet de enige optie die je hebt om te spelen. Je kunt als speler ook de slechterik vertolken. Je ziet de game dan vanuit de lucht en mag zelf beslissen waar traps komen te staan, monsters vandaan komen en zo het leven van de helden flink zuur maken. De bekende Fable-humor zal ook in deze game goed aanwezig zijn en de schunnige opmerkingen vlogen alweer heen en weer in de gameplay-demo tijdens de Microsoft presentatie.

Als je mee wil doen met de multiplayer beta, dan is dat geen probleem. Het is mogelijk om je daarvoor in te schrijven op de officiële website van Fable Legends. Degenen die zich inschrijven kunnen dan deze herfst al de nieuwe Fable Legends spelen.

Multiplayer beta van Fable Legends komt deze herfst

Multiplayer beta van Fable Legends komt deze herfst

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch