Menu Premium

MSI komt met aantal nieuwe notebooks op de markt

Jan Johan Beldrok 10/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze hardware partner MSI heeft op de CES in Las Vegas een aantal geinige nieuwe laptops gepresenteerd. En dus laten we in dit nieuwsitem even zien om welke notebooks het gaat. Nieuwe, snelle gear zien we immers altijd graag voorbij komen.

MSI presenteert: de GS66 Stealth

De MSI GS66 Stealth is de nieuwste laptop in de slim-n-light gaming lijn. De GS66 toont het pure black, mystical thema van premium kwaliteit op een low-key manier. Dit maakt de laptop scherper en sleeker dan zijn voorgangers. De nieuwste features zitten allemaal verpakt in deze stealth fighter. Zo is er niet alleen een nieuwe 99.9Wh batterij, maar ook een triple-fan koelingsysteem. Cooler Boost Trinity+ heeft een nieuw design met ’s werelds dunste 0.1mm fan blades, wat zorgt voor 10% meer airflow en daardoor een betere warmte-oplossing. Met de krachtigste batterij en het beste koelingssysteem, is de GS66 dus duidelijk een laptop voor de “worker by day, gamer by night”.

Professioneel erkend door CES: Creator 17, ‘de eerste laptop met Mini LED Display!

De Creator 17 laptop is geëerd met de “Digital Imaging or Photography” innovatie award van CES. En dat is altijd mooi meegenomen. “De Creator 17 is ideaal voor content creation dankzij het beschikbaar stellen van een fully-loaded profesionele studio on the go voor creators”. De nieuwste innovatie in display technologie is een onmisbare hot topic tijdens CES. MSI brengt als eerste een laptop met een Mini LED display op de markt en voldoet met de Creator 17 als eerste aan de HDR 1000 normen. De 17-inch 4K display behaalt een top brightness van 1,000 nits en Mini LED backlighting levert levendige visuals met de helderste witte kleuren. Het donkerste zwart zorgt voor een scherper en gedetailleerder beeld. Verder biedt de Creator 17 ook een breed kleurengamma met 100% DCI-P3. En dat is wel zo fijn, want het oog wil ook wat.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch