Menu Premium

Mount & Blade 2: Bannerlord multiplayer nu in gesloten bèta

Reilly 28/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mount & Blade 2: Bannerlord werd al in 2012 aangekondigd. Sindsdien hebben we al meerdere malen gameplay beelden mogen zien. Ook schrijven de ontwikkelaars de laatste paar jaar wekelijkse devblogs, waarin ze bepaalde aspecten van het spel uitlichten. Toch zal het geduld van de fans van de serie ondertussen wel een beetje opraken. Vandaag hebben we voor die fans zowel goed als slecht nieuws.

Bannerlord

Bannerlord

Nu gesloten bèta, daarna open bèta

Laten we beginnen met het goede nieuws: op dit moment zijn er al mensen die met de multiplayer-mode van de game aan de slag zijn. Dit is een beperkte bèta en de meeste mensen zullen daarom moeten wachten op de open bèta die de huidige op zal volgen. Hoelang de gesloten bèta duurt is niet bekend. De huidige bèta is bedoeld om feedback te krijgen over de verschillende in-game systemen en mechanics, en om te kijken hoe stabiel de game momenteel draait. De ontwikkelaar geeft aan dat ze voor de open bèta uitgebreid zullen uitleggen hoe mensen zich er voor op kunnen geven, wanneer de tijd daar is.

“The game is far from feature and content complete”

En dan nu het slechte nieuws. Hoewel je misschien zou verwachten dat de game nu toch wel ondertussen aardig in de buurt van release zou moeten zitten – tenslotte zijn er dus al mensen die de multiplayer mogen testen -, geeft de ontwikkelaar aan dat de game nog verreweg niet af is. Hiermee doelen ze vermoedelijk vooral op de singleplayer. Hoewel de multiplayer natuurlijk een belangrijk onderdeel van de game zal zijn, zal het toch vooral gaan draaien om de singleplayer campaign. In de multiplayer kunnen mensen gigantische veldslagen tegen andere spelers aangaan terwijl de singleplayer natuurlijk veel meer soorten content zal bevatten. Helaas lijkt het er dus op dat fans nog wel even kunnen blijven wachten. Gelukkig staat de serie onder andere bekend voor de vele mods, dus misschien dat je nog even kunt gaan kijken naar een toffe mod voor de voorganger van Bannerlord – Mount & Blade: Warband.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch