Menu Premium

Motorstorm ontwikkelaar hint naar de PlayStation 4 onthulling

Gamekings Redactie 11/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu we de laatste dagen aan het aftellen zijn naar de belangrijke, maar o zo mysterieuze persconferentie van Sony op 20 februari, groeien de speculaties over wat we mogen verwachten. Zelfs game-ontwikkelaars geven zo nu en dan een ruk aan de zwengel van de geruchtenmolen, Motorstorm ontwikkelaar hint naar de PlayStation 4 onthulling, en laat de machine overuren draaien. Iedereen lijkt er wel redelijk van overtuigd dat op deze conferentie de PlayStation 4 aan de wereld gepresenteerd gaat worden, maar de details over hoe en wat gaan voorlopig in nevelen gehuld.

Toch wordt ons door sommige insiders al een prikkelend inkijkje geboden, en het lijkt intussen aannemelijk dat ook Evolution Studios zijn opwachting maakt op de conferentie. De ontwikkelaar achter Motorstorm lijkt daarvoor een bewust kruimelspoor achter te laten voor ons.

Het eerste gerucht kwam binnen via STFUandPlay. Zij brachten een recente inlijving van voormalig Bizarre-personeel bij Evolution Studios aan het licht. De meest opmerkelijke daaronder is Ged Talbot, lead designer van Blur en een aantal delen van Project Gotham Racing. Van het nieuwe team wordt vermoed dat ze aan een grote next-gen racer voor Sony werken, een titel die ze op 20 februari willen presenteren. Opmerkelijk aan dit gerucht, is dat het bevestigd is door iemand van Polygon op het forum van NeoGAF. Niet de minste dus.

Op naar de volgende kruimel. OnlySP merkte gisteren een tweet op van Paul Rustchynsky, ontwikkelaar van Motorstorm, met de opmerking “10 Days!” Op het moment van schrijven van de tweet was de persconferentie nog slechts tien dagen verwijderd. Dat kan geen toeval zijn toch?

Ook een andere medewerker bij Evolution Studios voedt via twitter de geruchtenmolen. In zijn bio op de site vermeldt Will Maiden, gamedesigner, sinds kort te werken aan een ‘super secret project’. Recentelijk heeft hij getweet dat hij met zeer ambitieuze ideeën aan de slag is, en beschrijft de sfeer op de studio als ‘gelijk aan een spy thriller’ waar mysterieuze ‘packages’ rondgaan.

Alles opgeteld moge duidelijk worden dat Evolution studios zelf de genius is achter de toenemende buzz, en daarmee ook verantwoordelijk is voor een adequate finale op 20 februari. Want laten we wel wezen, als ze nu op 20 februari verschijnen met een nieuwe Motorstorm voor de PS Vita, dan staan we buiten met pek en veren op ze te wachten. Voorlopig houden we ons verre van zulke donkere angstdromen, en tellen we gretig af naar 20 februari. Want wat hebben we zin in een nieuwe next-gen console!

Motorstorm ontwikkelaar hint naar de PlayStation 4 onthulling

Motorstorm ontwikkelaar hint naar de PlayStation 4 onthulling

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch