Menu Premium

Motorliefhebbers opgelet, het is deze week Biker Week in GTA Online

Jan Johan Beldrok 26/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je wat met gemotoriseerde tweewielers hebt dan zit je goed als speler van GTA Online. Rockstar geeft deze week namelijk vol gas met een groot aantal soorten beloningen, bonussen en kortingen. En die gelden voor zowel motorrijders als motorliefhebbers. Dus trek de leren broek maar snel aan. Rockstar raadt de fans wel ten zeerste aan om samen te werken met een bende gelijkgestemd tuig. Op die manier maak je meer kans om handenvol geld als lid van een Motorcycle Club te verdienen door Clubhouse Contratcs en MC Work en Challenges te voltooien.

Alle belangrijkste onderdelen update GTA Online op een rij

Wat kun je als biker-fanaat allemaal verwachten de aankomende tijd.

  • Dubbel GTA$ & RP bij Biker Work, Contracts en Challenges en ook Deadline
  • Verdubbelde salarissen voor Bodyguards en Associates. De straten zijn niet de enige plek waar het gevaar op de loer ligt. Hooggeplaatste leidinggevenden en andere bobo’s hebben ook bescherming nodig. Gelukkig voor hen levert deelname aan het beveiligingsteam van een Organization als Bodyguard of Associate je tot 31 maart het dubbele van het normale salaris op. Grijp je kans.
  • Een gratis Black Principe Hoodie voor het inloggen. Moet je wel voor 31 maart doen, anders is deze aanbieding verlopen.
  • Biker-kortingen: gratis Biker Jackets, plus 35% korting op MC Clubhouses en Clubhouse Upgrades & Aanpassingen.
  • Voertuigkortingen: 40% korting op de Principe LectroRampant Rocket, Nagasaki Shotaro, Nagasaki Stryder, Dinka Vindicator, BF Raptor, Maibatsu Manchez Scout, en Nagasaki Ultralight,

Prime Gaming bonussen

  • Prime Gaming-bonussen: spelers die hun Social Club-account verbinden met Prime Gaming ontvangen het Kosatka Submarine’s Sonar Station gratis, naast een GTA$ 200K bonus voor het ergens deze week spelen
  • Prime Gaming-kortingen: 80% korting op het Seabreeze-vliegtuig, plus 35% korting op de Sparrow-helikopter en de Kraken Avisa-onderzeeër.

Als je gebruik wilt maken van de Prime Gaming voordelen, dan kun je naar Prime Gaming gaan en je aanmelden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch