Menu Premium

Mortal Kombat 11 ondersteunt “Krossplay” tussen PS4 en Xbox One

Alex 13/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het samen spelen met vrienden is al sinds jaar en dag ontzettend leuk om te doen. Waar het vroeger vooral in splitscreen gebeurde, gebeurt het vandaag de dag voornamelijk online. Maar wat nou als je vrienden een andere console in huis hebben staan dan jij zelf. Dan is daar gelukkig een crossplay-optie. Steeds meer games ondersteunen deze crossplay-functie en binnenkort kunnen Mortal Kombat 11-spelers deze manier van multiplayer ook gaan ervaren.

Krossplay in Mortal Kombat 11

De Krossplay-optie – zoals ontwikkelaar NetherRealm Studios deze noemt – is beschikbaar sinds de meest recente patch. Na het binnenhalen van deze update is het dus mogelijk voor PlayStation 4 -en Xbox One-bezitters om het online tegen elkaar op te nemen. Krossplay is op het moment van schrijven alleen nog maar mogelijk bij Mortal Kombat 11 versies van bovengenoemde consoles. Wanneer deze feature ook naar de PC en Nintendo Switch zal gaan komen is nog niet bekendgemaakt. Via een blog op de officiële website van de game, heeft NetherRealm de meeste vragen en antwoorden staan omtrent hun Krossplay-functie. Hier is onder andere te lezen hoe jij als gebruiker deze Krossplay-functie aan kan zetten. Heb jij zin om het online op te nemen tegen spelers van een andere console?

Why so serious?!

NetherRealm is al enige tijd bezig met nieuwe downloadable content voor hun fighting game. Onder de noemer Mortal Kombat 11 Kombat Pack weet de ontwikkelaar mondjesmaat nieuwe vechters aan de game toe te voegen. Characters als Night Wolf, Sindel en de T-800 zijn al beschikbaar. Tijdens The Game Awards heeft het bedrijf via een korte video nogmaals laten weten dat The Joker op 28 januari beschikbaar zal zijn. Vanaf 17 maart 2020 zal de Kombat Pack compleet zijn, vanaf die datum zal het laatste personage genaamd Spawn aan het roster worden toegevoegd.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch