Menu Premium

Monster Hunter World krijgt beta en een verrassende cross-over op PS4.

Froukje Planken 31/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de Paris Games Week 2017 werd op de persconferentie van Sony nieuwe gameplay getoond van Monster Hunter World met hierin een bijzondere onthulling. Het zal namelijk mogelijk zijn om als Aloy te spelen, hoofdpersonage uit Horizon: Zero Dawn. Deze cross-over is exclusief voor Playstation 4. Capcom werkt samen met Sony om de speciale Horizon: Zero Dawn event quest te maken. Die quest zal enige tijd na de launch te spelen zijn. Na het voltooien van de missie en het verzamelen van de juiste materialen kunnen spelers Aloy’s boog en uitrusting (inclusief haar uiterlijke kenmerken) ‘craften’.

Uitgever Capcom heeft daarnaast details bekend gemaakt over de aankomende beta, die zal starten op 9 december, uitsluitend voor Playstation Plus leden. De beta zal drie dagen duren en bevat drie missies, waarbij spelers solo of via online co-op de strijd aan kunnen gaan met monsters.

Naast deze aankondigingen werden twee nieuwe trailers getoond van de game. In de eerste trailer zie je missies en omgevingen die in de beta speelbaar zullen zijn.

In de tweede trailer wordt een nieuw gebied onthuld: The Rotten Vale.

Monster Hunter World komt uit op 26 januari 2018 op de PS4 en Xbox One. Een PC versie volgt later.
Kijk je ernaar uit om als Aloy de wereld van Monster Hunter te verkennen? Laat het weten in de comments!

 

Bron: Eurogamer, Monster Hunter World

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch