Menu Premium
Loading...

Monster Hunter Frontier G Announce trailer

Karim Shehata 01/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Monster Hunter-franchise is een van de meest succesvolle RPG-series, met name in Japan. De verschillende delen in de franchise hebben het op met name de PlayStation Portable en de Nintendo-platformen altijd goed gedaan, maar ook is er ooit een MMO verschenen rondom de franchise, in de vorm van Monster Hunter Frontier G. Deze online game kwam destijds in Japan uit voor de PC en de Xbox 360. Zoals gister al is aangekondigd, kunnen de PlayStation 3 en Wii U-bezitters daar een opgepoetste versie van verwachten. Nu krijgen we daar ook bewegende beelden bij, door middel van de Monster Hunter Frontier G Announce trailer voor de Wii U en PlayStation 3.

Erg nauwkeurig wordt de game overigens niet opgepoetst. Het lijkt hier te gaan om bijna dezelfde versie, maar waarschijnlijk kun je wel wat betere graphics verwachten van deze uitgave van Monster Hunter Frontier G. De servers zullen daarentegen niet gedeeld worden met de oude platformen, noch is de gameplay cross-platform tussen de Wii U en de PlayStation 3-versies van de game.

Of én wanneer de game in Europa verschijnt, is vooralsnog onduidelijk. De release in Japan staat gepland op 20 november, maar we zijn van de Monster Hunter-serie inmiddels wel gewend om te wachten. De game is daarnaast gratis te downloaden wanneer hij verschijnt en alles wat gratis is, heeft natuurlijk meteen de aandacht van de bijna zeventien miljoen inwoners van dit land. Voor Monster Hunter Frontier G moet overigens wel maandelijks betaald worden, vergelijkbaar met bijvoorbeeld World of Warcraft.

Zoals gezegd, is een Europese release waarschijnlijk nog redelijk ver weg. Voor degenen die in ieder geval willen zien hoe de Japanners straks op monsters jagen, kunnen lekker achterover gaan zitten en de Monster Hunter Frontier G Announce trailer bekijken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch