Menu Premium
Loading...

Monster Hunter 3G op weg naar Europa?

Gamekings Redactie 20/02/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mogen wij ook gaan uitkijken naar Monster Hunter 3G? Er verschijnen in ieder geval steeds meer aanwijzingen van een Europese 3DS versie.

Heb jij dat ook wel eens? Je ziet beelden van een supertoffe titel en komt er vervolgens achter dat het spel niet (op tijd) in Europa wordt uitgebracht. Jammer genoeg komt dit nog regelmatig voor. Helaas geldt dit niet alleen voor de minder bekende titels en franchises, want ook Monster Hunter 3G voor de Nintendo 3DS ondergaat hetzelfde lot. Op het moment dat bekend werd gemaakt dat de titel opnieuw uitgebracht wordt voor de Nintendo’s handheld, ging de vlag helemaal uit. Dit betekende niet alleen nieuwe content en multiplayer-modi, maar ook de toevoeging van de Cirkel Pad Pro. Helaas bleek al snel dat het alleen om een Japanse release ging en kwam de vlag halfstok te hangen.

Onlangs werd echter opgemerkt dat Capcom en Nintendo de titel waarschijnlijk toch in het westen willen uitbrengen. Ook nu is er nieuw bewijs opgedoken. De laatste editie van Edge plaatst de Europese lancering van Monster Hunter 3G namelijk zelfs in het derde kwartaal van dit jaar. Zo stapelen de aanwijzingen van een Europese release van monster Hunter 3G zich steeds verder op. Het blijft dus wachten op een officiële aankondiging van Capcom. Zit jij eigenlijk wel te wachten op een nieuwe draagbare versie van Monster Hunter Tri?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch