Menu Premium

Monster Energy heeft deal met Activision voor zombiemodus Black Ops 3

Lisette Atsma 10/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Monster Energy gaat opnieuw samenwerken met Call of Duty-uitgever Activision. Bij de release van Call of Duty: Ghosts in 2013 hadden de twee bedrijven ook al de handen ineen geslagen. Dit keer loopt de actie echter wat langer, namelijk dik vijf maanden. Vanaf 30 oktober staan er codes op de blikjes van Monster Energy, die je dubbele XP gaan geven in de zombiemodus van de game. Het is de eerste keer dat een soortgelijke langlopende actie plaatsvindt in Europa.

Het gaat om actiecodes op losse blikjes Monster Energy drink. Om de blikjes met code herkenbaar te maken, zullen ze het Black Ops 3-logo dragen. De codes geven een vijftien minuten durende experience boost in de zombiemodus van Black Ops 3. Het is de eerste keer dat er in de deze modus van de game losse XP te verdienen valt, een stap die Activision heeft gemaakt om de replay value van de modus vergroten.

De Call of Duty: Black Ops 3 promotie loopt van 30 oktober, tot 31 maart 2016. Echt haast maken hoeft dus niet. De game zelf is te spelen vanaf 6 november. Liefhebbers van energy drink kunnen tegen die tijd dus makkelijk een paar uur aan double XP bij elkaar drinken.

Monster Energy heeft deal met Activision voor zombiemodus Black Ops 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch