Menu Premium
Loading...

Monaco: What’s Yours is Mine Launch Trailer

Gamekings Redactie 18/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Door de indie game fans is het een game waar al jaren naar uit wordt gekeken. Jaren? Ja jaren. Er zit namelijk de nodige tijd in de game gepompt. En hoewel de game nog niet uit is, heeft het al enkele prijzen te pakken. Ook hierin wordt duidelijk hoe lang de game in de productie zit. De game won op de GDC Independent Games Festival Awards de Seumas McNally Grand Prize award en de Excellence In Design award. Ondanks deze prijzen uit 2010 komt de game binnenkort pas uit. Of het al dat wachten waard is geweest? Dat zal de tijd vertellen, maar in de tussentijd kun je kijken hoe de game gevorderd is in de Monaco: What’s Yours is Mine Launch Trailer.

De game draait om co-op gameplay, maar is ook prima alleen te spelen. Wat je doet in de game? Vrij simpel, je gaat overvallen plegen. Dit doe je door middel van een top down view waarbij je een crew samenstelt om de klus te klaren. Zo heb je een locksmith die voor jou de deuren opent en een wacht die voor jou de omgeving in de gaten houdt. Maar er zijn nog veel meer van dit soort personages die jou moeten helpen bij de perfecte overval.

Er wordt al een geruime tijd uitgekeken naar de game en wordt door velen beschouwt als de beste indie game tot nu toe en misschien zelfs wel de beste co-op game over alle platformen genomen. Nou zijn verkooppraatjes en hypes geen betrouwbare bron natuurlijk. Hoe groot de aandacht ook is in vergelijking met andere indie games, het blijft nog eventjes afwachten of de game  deze verwachtingen waar gaat maken. Tot die tijd check je natuurlijk de Monaco: What’s Yours is Mine Launch Trailer.Monaco: What's Yours is Mine Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch