Menu Premium

Mogelijkheid party in te zien keert terug naar Xbox One

Joep Omes 11/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor multiplayer-fans met een Xbox One! Xbox Live-abonnees kunnen nu al zien wat hun vrienden spelen, maar niet met wie zij in een party zitten. Een aankomende Xbox One update gaat mogelijk een functie herintroduceren waardoor spelers kunnen zien met wie hun vrienden samen aan het spelen zijn.

Xbox Engineering baas Mike Ybarra plaatste vandaag onderstaande video van deze nieuwe optie op Twitter. Bovendien is in het filmpje te zien hoe hij de party van “Major Nelson”, de Gamertag van Larry Hryb, bekijkt. In een andere tweet geeft Ybarra aan dat hij een afspraak heeft op 12 januari om toekomstige updates voor Windows 10 en Xbox One te bespreken. Hryb is vooral bekend van zijn blog, ‘Xbox Live’s Major Nelson’, waar hij een kijkje achter de schermen bij de Xbox-divisie van Microsoft verzorgt.

De aankomende update zal de eerste sinds november zijn, toen de console ondersteuning kreeg voor enkele Xbox 360 titels en bovendien Windows 10 het onderliggende besturingssysteem werd. December en januari waren opzettelijk stille maanden, zodat er tijdens de feestdagen de focus gelegd kon worden op stabiliteit.

Helaas weten we nog niets over wanneer deze update uitgerold wordt. Is het inzien van een party voor jou een welkome toevoeging? Laat het weten in de comments!

Bron: Gamespot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch