Menu Premium

Mogelijk twee nieuwe uitbreidingen voor Star Wars: The Old Republic

Karim Shehata 04/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 20 december 2011 kwam BioWare in samenwerking met Electronic Arts met Star Wars: The Old Republic. De MMO gooide vooral hoge ogen op de verschillende E3’s die er aan vooraf zijn gegaan, maar uiteindelijk viel het aantal abonnees voor de titel tegen en was EA gedwongen om de game free-to-play te maken. Hierdoor kende de MMO een boost, waardoor het er nu ook op lijkt dat er nieuwe content aan zit te komen voor de MMO in het Star Wars-universum. Er komen mogelijk twee nieuwe uitbreidingen voor Star Wars: The Old Republic.

Dit meldt VG247 op basis van een blogpost van senior producer Bruce Maclean. Het blog van Star Wars: The Old Republic is op het moment van schrijven echter niet bereikbaar, want er zou gepland onderhoud zijn op de website. Hierdoor kunnen wij het nieuws nog niet officieel bevestigen, maar daardoor is dit ‘nieuwtje’ natuurlijk niet minder sappig. “Expect to see two digital expansions in 2014 just like you did last year, with one similar to Galactic Starfighter in scope and one more closely resembling Rise of the Hutt Cartel”, aldus de vermeende blogpost van Bruce Maclean. Daarnaast bleek de senior producer te hebben gemeld dat er iedere drie weken nieuwe updates zullen komen voor de game, die vooral sommige bugs uit de game moeten zien te slopen. Ook zou de man hebben gezegd dat er nieuwe PvP-content aankomt en kunnen de spelers van The Old Republic binnenkort misschien ook wel nieuwe dungeons, raids en items verwachten voor de MMO.

Of dit daadwerkelijk allemaal gaat gebeuren, is vooralsnog nog even de vraag. Op dit moment wachten we nog op wat meer bevestiging van EA of BioWare, want de desbetreffende blogpost is voorlopig offline gehaald door de beheerder van de Star Wars: The Old Republic-website. Er zijn echter al wat uitbreidingspakketten verschenen voor de game, waardoor je als speler van The Old Republic waarschijnlijk nog genoeg te doen hebt!

Mogelijk twee nieuwe uitbreidingen voor Star Wars: The Old Republic

Mogelijk twee nieuwe uitbreidingen voor Star Wars: The Old Republic

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch