Menu Premium

Mogelijk quests rond de Falmer in Skyrim DLC

Gamekings Redactie 28/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een aantal handige gasten hebben in de laatste patch voor Skyrim aanwijzingen gevonden van de aankomende DLC.

De Falmer gaan belangrijk worden in de aankomende Skyrim DLC. Althans dit valt op te maken uit de laatste patch die is uitgekomen. De verschillende aanwijzingen hiervoor zitten namelijk verwerkt in de code van de patch. De lijst met alle files is te vinden op onofficiële Bethesda Forums. Zo zijn er ook aanwijzingen te vinden dat je straks lekker met een kruisboog bloed kan vergieten.

Als je een beetje bekend bent met de The Elder Scrolls geschiedenis, weet je natuurlijk al dat de Falmer de vroegere Snow Elves zijn die in het land van Skyrim leefden ver voordat de Nords zich daar hadden gevestigd. De Snow Elves zijn lang geleden door een vergif veranderd in de lelijke, blinde Falmer. Dit hebben de Dwemer overigens op hun geweten, vandaar dat de Falmer nog in de ruïnes van hen rondhangen. Je kunt je afvragen wat beter is; uitgestorven zijn, of als misvormde, blinde wezens door het leven gaan.

Overigens, als je wilt weten hoe de Falmer er uitzagen toen ze nog lieve sneeuw elfjes waren, kan je naar Irkngthand Sanctuary gaan. Daar zul je een beeld tegenkomen van een Snow Elf met een boek en een staf.

Bethesda beloofde een paar dagen geleden al dat ze volgende week meer vertellen over de Skyrim DLC. Dan zullen we eindelijk weten waar we aan toe zijn.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch