Menu Premium

Mogelijk lek onthult PlayStation All-Stars karakters en stages

Gamekings Redactie 29/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag zijn er op Reddit gelekte beelden opgedoken van nieuwe karakters en stages uit PlayStation All-Stars Battle Royale. Of deze beelden op waarheid berusten is in dit stadium moeilijk te zeggen, en ze zijn ook niet gelegitimeerd door Sony of een bron dichtbij de ontwikkelaars. Toch, een hoax van deze omvang, gelet op het detail van de stages zou toch wel erg veel werk zijn, maar we leggen het oordeel hierover bij jou. De karakters zijn in principe makkelijker te vervaardigen.

Moving on, wat zien we nu precies? In totaal tien nieuwe stages bijvoorbeeld. Van boven naar beneden zien we stages van Sly Cooper, Twisted Metal, Bioshock Infinite, Killzone, Infamous, Loco Roco, Resistance, Uncharted 3 en Ape Escape. De laatste is van LittleBigPlanet, een setting die in ieder geval al eerder aangekondigd is. Het concept achter PlayStation All-Stars mag dan misschien niet van de meest originele signatuur zijn, de uitwerking lijkt tot dusver erg solide. De opzet van de decors doen dan ook erg denken aan de tegenhanger op de Nintendo. Ook al lijken ze wat statischer zonder de bewegende elementen van een stage in actie te zien.

Dan zijn er nog twaalf karakters te zien, waarvan vier al eerder bevestigd zijn. Naast Heichachi, Toro, Jak en Cole zijn er nu acht nieuwe gezichten opgedoken. Zes hiervan kunnen zonder twijfel geidentificeerd worden: Ratchet (Ratchet & Clank), Sackboy (LittleBigPlanet), Spike (Ape Escape), Sir Daniel Fortesque (MediEvil), Nariko (Heavenly Sword) en Evil Cole (Infamous). Om verwarring te voorkomen, Cole was al eerder bevestigd maar dit lijkt een extra versie van hem. Over de resterende twee wordt nog volop gediscussieerd, maar naar het voorlopige oordeel zijn het Raiden (Metal Gear Solid) en Dante (DmC).

Alles bij elkaar liegt de hoeveelheid nieuwe info en beeldmateriaal er niet om, maar dat garandeert natuurlijk nooit volledig de authenticiteit van het lek. De eerste mogelijkheid in de nabije toekomst die wellicht uitsluitsel kan bieden, is de Gamescom. Voor die datum zijn nieuwe onthullingen beloofd vanuit Sony, en deze zullen hoogstwaarschijnlijk het getoonde materiaal legitimeren danwel definitief ontkrachten.

Tot die tijd is het lek sowieso niet zonder effect. Sommigen reageren blij verrast op het vertoonde materiaal, terwijl anderen misschien liever andere games hadden teruggevonden. Hoe zetten de beelden de toon voor jou? Schakelt je enthousiasme twee tandjes bij voor deze game of pink je een traan weg in je kussen vanavond? Wij staan hier klaar met slingers, maar zijn er ook voor ondersteuning en een schouder.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch