Menu Premium

Mogelijk een nieuwe Tony Hawk game voor de nieuwere consoles

Gamekings Redactie 19/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er iemand goed is in het teasen van zijn producten, dan is het Tony Hawk wel. De legendarische pro-skater, met een even legendarische gameserie, weet zijn fans namelijk altijd wel op te warmen door zijn uitspraken. Ook vandaag was het zover. Tijdens een Reddit AMA werd hij gevraagd hoe het vooruitzicht op een nieuwe Tony Hawk game eruit zag, waarop hij hintte dat er een “KANS” is dat er in de toekomst iets aankomt voor de nieuwere consoles. Met andere woorden, er komt mogelijk een nieuwe Tony Hawk game naar de nieuwere consoles. Daar worden we blij van toch?

Op zich is die uitspraak geen wereldschokkend nieuws. Het ligt voor de hand dat een nieuwe Tony Hawk game voor de Xbox One en PlayStation 4 zou verschijnen. Er werd eerder echter al gehint naar een nieuwe Tony Hawk game. Met als gevolg dat niet veel later de mobile game Tony Hawk Shred Sessions werd onthuld. Zijn uitspraak op de Reddit AMA is voornamelijk opvallend, om hetgeen hij daaraan toevoegde. “In de tussentijd lanceren we binnenkort TH Shred Sessions voor mobile apparaten (iOS, Android, tablets). Ik ga op dit moment buiten mijn boekje met informatie, dus ik kan nu beter zwijgen.” Het ziet er dus naar uit Tony Hawk Shred Sessions als tussendoortje dient en dat hij zich een beetje voorbij sprak. Of niet, en lukt het Tony Hawk wederom om zijn fans te prikkelen voor een nieuw deel in de skate-serie.

In een latere post in de Reddit AMA liet Tony Hawk nog wel even weten dat in een toekomstige game hij de voorkeur geeft aan de welbekende controls uit de vorige games en niet iets zoals in Skate. “Als we een nieuwe console game maken, dan heeft het mijn voorkeur het originele controle-schema te houden. Dat is wat onze serie THPS maakt, en niet een kopie van iets anders.” Duidelijke woorden dus van de legende.

Bij dit soort uitspraken moet je helaas meestal een beetje doorheen prikken. Zijn antwoord op de vraag in de Reddit AMA bleef redelijk vaag. Het is een erg slim, klein bommetje dat hier gedropt wordt door Tony Hawk en ‘toevallig’ vlak voor de E3. Aan de andere kant, wat maakt het uit? Ik heb wel zin in een nieuwe Tony Hawk game! Jij?

Mogelijk een nieuwe Tony Hawk game voor de nieuwere consoles

Mogelijk een nieuwe Tony Hawk game voor de nieuwere consoles

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch