Menu Premium

Mogelijk binnenkort een releasedatum voor GTA 5

Gamekings Redactie 11/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is mogelijk binnenkort een releasedatum voor GTA 5, is de rondgaande buzz op het internet. Waarom is die buzz er? Omdat Andy McNamara, editor-in-chief van het magazine Game Informer een tweet heeft geplaatst.

“Ben in New York, om de game uit te checken voor de cover van December #GTA5”, aldus de spannende tweet.

‘Stop de persen!’ horen we je al sarcastisch gillen, en geheel ongelijk geven we je daar niet in. Bij elke zucht of scheet rond Grand Theft Auto 5 rollen we in ons wereldje als een stel hysterische oude wijven over elkaar heen, maar wat zal het ook? Omdat wij ons hier bij Gamekings niet te goed voelen om ook zelf met de kaplaarzen aan in het riool te staan, doen we schaamteloos gezellig mee met deze onzin.

Dus vanwaar nou de buzz rond deze specifieke tweet? Nu wel, Game Informer houdt de traditie hoog om zijn covers te onthullen in de eerste week van de maand, voorafgaand aan de maand dat het blad uitkomt. Bijna altijd stuurt Game Informer met deze onthulling extra informatie over de game in kwestie mee. Het zou dus maar zo kunnen dat we begin november serieuze nieuwe feitjes van GTA 5 te behappen krijgen, waaronder wellicht de releasedatum.

Nog iets dan. Misschien vind je het ook interessant om te weten dat Gamestop eerder vandaag pre-orders voor de game heeft gelabeled met een release van 1 maart 2013. Tsja…

Oké, oké, het heeft het een hoog misschien-en-dan-als-gehalte maar je moet nu niet gaan zeuren. Wees eerlijk, jij vreet deze shit op, net als wij. Als het om GTA gaat is iets altijd beter dan niets. Dat je dan je moeder hier niet voor wakker maakt vannacht weten we ook wel.

Eigenlijk zijn we niet anders dan de ondervoede en zwaar verveelde BN’ers op Expeditie Robinson. Gebroederlijk delen we de kruimels met je rond. Ja het is rijst, gortdroog en overal zit zand op. Maar we zuigen alle smaakmoleculen er één voor één uit, omdat we al zo lang niks fatsoenlijks meer hebben gehad. We doen onze ogen dicht, en dromen lange hongerige nachten van een broodje frikandel. Het komt, het komt, dat is zeker, maar tot die tijd… Eten we rijst.

Mogelijk binnenkort een releasedatum voor GTA 5

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch