Menu Premium
Loading...

Mobius Final Fantasy komt naar PC

Froukje Planken 26/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mobius Final Fantasy, de free-to-play rpg voor iOS en Android komt naar PC. De game zal 6 februari uitkomen op Steam en krijgt tevens een speciaal evenement rondom de aankomende Final Fantasy 7 Remake.

Volgens Square Enix is het precies dezelfde game, maar met een ‘verrijkte gameplay ervaring’, bijvoorbeeld door ondersteuning van full HD resolutie (1920×1080). In de Square Enix blog geeft projectleider Naoki Hamaguchi aan dat de PC port van de game ook 4k resolutie zal ondersteunen met framerates tussen 60 en 120 frames per seconde. De data van de mobiele versie kun je overzetten naar PC-versie en opslaggegevens worden gedeeld tussen de twee versies, zodat je nooit voortgang hoeft te verliezen. De PC versie is net als de mobiele versie gratis te downloaden, maar bevat microtransacties.

De dag na de PC release start een ‘promotional event’ in de Mobius game rondom de Final Fantasy 7 Remake. Modellen van Cloud en de Mako Reactor zullen hiermee in Mobius verschijnen en er wordt een speciale verhaallijn toegevoegd rondom Cloud. Volgens Hamaguchi zullen spelers zich aansluiten bij Cloud die door Palamecia dwaalt tijdens zijn avonturen. Zij zullen zien hoe het verhaal zich ontrafelt gebaseerd op zijn beslissingen. De Mobius Final Fantasy samenwerking met Final Fantasy 7 Remake werd eind vorig jaar al uitgebracht voor de Japanse versie van de mobiele game.

Mobius Final Fantasy verscheen in juni 2015 in Japan en in augustus 2016 in Europa. Vanaf 6 februari kun je dus aan de slag met de PC versie van de game.

Bron: Eurogamer

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch